Home » Abonneren of een los nummer aanvragen

Abonneren of een los nummer aanvragen

Een los nummer of proefnummer opvragen

U kunt kennismaken met het Vakblad door een gratis proefnummer op te vragen. U ontvangt dan een willekeurige uitgave. Bij aanvragen vanuit het buitenland betaalt u alleen de verzendkosten.

Bent u op zoek naar een specifiek los nummer? Ook dit kunt u opvragen. De prijs voor een specifiek los nummer is €13,50 (inclusief verzendkosten).

Vraag een los exemplaar of proefnummer op.

Een abonnement aanvragen of overstappen naar incasso

Wilt u een abonnement afsluiten, overstappen naar incasso of weggeven, vult u dan dit aanvraagformulier of dit cadeauformulier in.

Opzeggen of adreswijziging doorgeven kunt u per mail doen of schriftelijk naar onderstaand adres.

Stichting Vakblad Natuur Bos Landschap
Hollandseweg 7 G
6706 KN Wageningen

Abonnementsprijzen

Bedrijfsabonnement: € 86,50 per jaar
Bedrijfsabonnement incasso: € 82,00 per jaar
Particulierabonnement: € 62,50 per jaar
Particulierabonnement incasso: € 58,00 per jaar
Studentenabonnement: € 29,00 per jaar
Studentenabonnement incasso: € 24,50 per jaar

 

Abonnees in het buitenland betalen ook verzendkosten:
€ 7,00 voor abonnees in andere EU-landen dan Nederland,
€ 35,00 voor abonnees in de rest van de wereld.

Organisaties die meer dan 25 abonnementen afnemen komen in aanmerking voor een speciaal tarief. Neem daarvoor contact op: 030-6930040

Studenten moeten bij aanmelding een kopie van hun bewijs van inschrijving of studentenkaart opsturen naar het secretariaat. Hierop moet een jaartal te zien zijn. De korting geldt voor de nominale duur van de studie. Jongeren onder de 18 jaar (zonder studentenkaart) kunnen een kopie van hun identiteitskaart opsturen.

Een abonnement loopt in principe van 1 januari tot en met 31 december. U kunt een abonnement elke maand in laten gaan. U betaalt in het eerste jaar dan een evenredig deel van het abonnementsgeld. Na een jaar wordt uw abonnement automatisch verlengd. U kunt te allen tijde opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

U kunt ook een abonnement weggeven voor één jaar. Dit cadeau-abonnement kan elke maand ingaan en wordt automatisch gestopt na één jaar.